Wat maakte 2023 onvergetelijk voor O My Bag

Ontdek de opvallende momenten die van 2023 een jaar maken om te onthouden! Van wereldreizen tot hartverwarmende verbindingen, Paulien verklapt de hoogtepunten die onze reis hebben gevormd en geeft je een voorproefje van de opwindende weg die ons te wachten staat in 2024. Laat je inspireren door het volledige vraag-en-antwoord!
by Paulien Wesselink on Jan 03, 2024

Wat was jouw nummer één moment in 2023?

Het hoogtepunt van 2023 was ongetwijfeld het delen van de ondernemersreis van O My Bag in een volle De La Mar-theaterzaal. Het betrokken en responsieve publiek, voornamelijk bestaande uit studenten, maakte de ervaring van het vertellen van verhalen memorabel. Het extra steun krijgen van een dozijn teamleden van OMB op de eerste rij voegde nog meer magie toe aan dat moment.

DelamarHet team van O My Bag dat Pauliens toespraak bekijkt in het De La Mar Theater in Amsterdam.

Waarom was 2023 een bijzonder jaar?

2023 had een speciale plek in ons hart als het jaar waarin we ons hele team meenamen naar India om verbinding te maken met onze productie- en sociale partners. Het was een geweldige ervaring, waardoor iedereen de uniekheid van India en de hartelijkheid van zijn mensen kon ervaren. Deze buitengewone reis toonde niet alleen waarom we ervoor kozen om daar te produceren, maar benadrukte ook de individuen en gemeenschappen die we ondersteunen, waardoor de hechte band die we hebben opgebouwd werd versterkt.

Het team van O My Bag dat het Kolkata Mary Ward Social Centre bezoekt

Wat was het hoogtepunt van de India-reis?

Het hoogtepunt van onze India-reis was het evenement dat we organiseerden voor onze vrienden en partners. We brachten iedereen samen waarmee we de afgelopen 12 jaar hebben samengewerkt. We gaven iedereen een platform om hun verhalen te delen, wat het een bijzonder speciale avond maakte. Het vierde niet alleen onze gedeelde reis, maar verdiepte ook de verbindingen, waardoor we allemaal dichter bij elkaar kwamen als een hechte gemeenschap.

Wat was de grootste verandering?

De grootste verandering voor mij was het terugkeren van zwangerschapsverlof in maart na de komst van mijn derde jongen, Moos. De overgang van dierbare momenten met Moos in de draagzak tijdens ontspannen wandelingen naar het weer duiken in de dynamische rol van het beheren van onze marketinginspanningen, het leiden van het team en het opnieuw vinden van mijn balans als CEO is een grote verandering geweest. Gelukkig viel alles naadloos op zijn plaats, als gegoten.

Pauline met kinderenPaulien met haar drie zonen, en Paulien die haar toespraak houdt in het De La Mar Theater in Amsterdam.

Wat was een uitdaging voor jou?

Het omgaan met de uitdaging om mensen te laten gaan is voor mij bijzonder moeilijk geweest. Het nemen van die moeilijke beslissingen weegt op me, en ik merk dat het even duurt voordat ik vrede heb met de uitkomsten en vertrouwen heb in de beslissingen die ik heb moeten nemen.

Waar kijk je naar uit in 2024?

Ik ben enthousiast over onze uitbreiding naar nieuwe markten, vooral de spannende stap naar de Verenigde Staten. Evenzo kijk ik ernaar uit om de positie van ons merk als absolute voorloper te versterken. De reis die voor ons ligt, biedt veel potentieel, en ik ben benieuwd waar het ons naartoe zal leiden. Met de onverminderde energie en toewijding van ons team ben ik ervan overtuigd dat we opmerkelijke mijlpalen zullen bereiken in 2024!